Finanţăm creativitatea
Open
Comunităţi
Inspiraţie
Mentori
Locuri de Muncă
Conţinut
Harta
Creativitatii
Forum
X
Finanszirozzuk a Kreativitást
Dolgozunk a Magyar nyelvű változaton és remélyűk hogy rövid időn belül elindityuk a hálón. A maga türelmét kérjük meg. Köszönjük szépen

Scânteia Creativităţii
Creativitatea se invaţă, se dezvoltă şi se cizelează la fel ca orice lucru frumos. Unii dintre noi se nasc cu un talent artistic alţii cu un simţ al pragmatismului şi lista poate continua la nesfârşit. Iar combinaţia dintre talentul înnăscut sau dezvoltat, creativitate şi o doză foarte mare de încredere şi perseverenţă duce la conceperea unor idei frumoase şi îndraznete, proiecte unice şi o comunitate dinamica şi încrezătoare într-un viitor mai bun pentru toţi.
Uneori scânteia de inspiraţie poate fi de ajuns pentru a crea un lucru sau un concept unic. Insă realitatea de azi este complicată, incurcată şi foarte stufoasă astfel încât Creativitatea impune un proces de grup, uneori de lungă durată.
Cu toate acestea considerăm că Scânteia Creativităţii, adică momentul iniţial de inspiraţie este primul şi cel mai important pas din întregul proces al Creativităţii. Şi aşa cum orice călătorie mareaţă începe cu un pas mic, vrem să credem că scănteia creativităţii va fi începutul unui proiect, al unei colaborări şi al unei istorii despre succes, motivare şi perseverenţă. Dacă iubeşti jocul îl vei juca cu plăcere de fiecare dată chiar dacă uneori mai şi pierzi.