Finanţăm creativitatea
Open
Comunităţi
Inspiraţie
Mentori
Locuri de Muncă
Conţinut
Harta
Creativitatii
Forum
X
Finanszirozzuk a Kreativitást
Dolgozunk a Magyar nyelvű változaton és remélyűk hogy rövid időn belül elindityuk a hálón. A maga türelmét kérjük meg. Köszönjük szépen

Bucuria călătoriilor de neuitat
demarat de Adrian Lungu
Expirat la Februarie 2, 2015
Noutăţi 4
Comentarii
"Shares"
"Likes" 2
Satu Mare
Tehnologie
Postează:
România este un tărâm al tradițiilor, al peisajelor idilice si al oamenilor frumosi, dornici sa împărtăsească bucuriile vieții cu oricine le trece pragul casei. Truvadour va sprijini spiritul antreprenorial si pasiunea pentru călătorii aducînd experiențe unice si frumoase la îndemâna tuturor.
Demarat la Noiembrie 2, 2014
Sponsori
Adrian Lungu
Bucuria călătoriilor de neuitat
Data: Noiembrie 2, 2014
Ora: 20:57
Locaţie: Satu Mare

Romania este un tărâm magic. România are oameni frumosi si plini de energie. Frumusețea acestui tărâm trebuie să fie pentru noi toți un îndemn la a vedea frumusețea, unicitatea peisajelor si bunătatea oamenilor; ca o bogăție care trebuie descoperită si apreciată în aceeasi masură.

Fiecare dintre noi menține legături directe sau indirecte cu viața la țară, cu sărbătorile făcute în familie sau în peisaje idilice din Maramures, Moldova sau pe Litoral, si în care dorim să dăm un dram de "autenticitate" acelor momente, savurînd bucate tradiționale pregătite cu pasiune si urmând rețete vechi de generații. Mai adăugam un vin de casă, o pâine pe vatră, un pahar de pălincă, horincă, rachiu si uite asa petrecem câteva zile care se vor transforma mai apoi în amintiri de neuitat. Căci pe toți ne asteaptă o nouă săptamână de lucru în care cariera si beneficiile materiale, jocurile de culise ne motiveaza pas cu pas.

Si ne dorim să scăpăm de aglomerația urbană, să iesim din scenariul zilnic al alergăturii după carieră, un venit decent, un loc de muncă mai bun; si să ne retragem pentru două trei zile fie la munte cu drumeții si cățărări, la mare si la soare, în Deltă la puțină liniste si la un pescuit, intr-un alt oras sau pur si simplu la casa de la țară a unui prieten.

Considerăm că mai avem multe locuri frumoase, oameni interesanți si experiențe memorabile de descoperit în țară si de aceea ne propunem să construim o platformă în care toți cei pasionați de frumusețe, călătorii, viața la țară, tradiție si voie bună, să îsi ofere bunavoința, un bun - o cameră, un loc de dormit, un loc de camping in curtea casei de la țară; cunostințele culinare prin gătirea unor mese cu specific tradițional; dinamismul si pasiunea pentru descoperirea naturii; tuturor acelora care împărtăsesc în aceeasi masură pasiunea si dragostea pentru natură, bio, tradiție si sănătate.

Ne propunem astfel să lansăm Truvadour ca si o platformă de turism si călătorii prin descoperirea unor experiențe de neuitat si care să susțină originalitatea si unicitatea României, si să aducă beneficii financiare celor care vor să împărtăsească un spațiu de cazare sau un talent culinar, o pasiune pentru cățărare si drumeții samd.

 

Vom oferi posibilitatea de a atasa cât mai multe detalii postărilor, si ne referim aici la acces internet, numărul vizitatorilor, vecinătatea cu obiective turistice, culturale sau de interes local, locuri unde se poate  servi o masă copioasă, oameni pasionați de artă culinară si care gătesc acasă, ghizi turistici sau locații unde umorul e văzut si apreciat la scenă deschisă.

Aceste elemente suntem siguri că vor aduce un plus de atracție pentru locațiile si serviciile/experiențele postate.

 

 

 

Si odatâ ce avem selectată locația vrem să oferim posibitatea de a alege cum să îți petreci timpul în mod cît mai interesant si mai ales cât mai frumos. Fiecare locație fie ea urbană sau rurală are câteva locuri în care localnicii îsi petrec timpul destul de des, locuri care au un charm aparte si mai ales oameni care pot prezenta aceste atracții într-un mod cât mai personal, interesant si atractiv. În fond si la urma urmei technologia ne poate oferi sansa să descoperim locuri si oameni pe care într-o excursie sau călătorie normală le-am fi scăpat din atenție.

In cadrul platformei Truvadour vom introduce un algoritm care va analiza postările în funcție de locația geografică, numărul de selectări, vizualizări, comentarii postate samd, si va construi un profil individualizat si contextualizat al fiecărei postări astfel încât la afisare să avem cât de cât certitudinea că am făcut o ofertă cât mai bună celor care caută să îsi personalizeze vacanța sau călătoria prin Truvadour.

 

 

 

Ne propunem ca din suma obținută să definitivăm site-ul si să ducem vorba despre efortul nostru în cât mai multe regiuni, gospodării si comunități din România. Stim că în mare parte utilizatorii vor accesa Truvadour de pe laptop-uri si/sau tablete si pentru a oferi o experiență cât mai frumoasă si mai fluidizată, vom adapta paginile pentru a se modifica automat la vizualizarea de pe ecrane cu mărimi diferite. Si sperăm să reusim astfel, să încântăm prin design, utilitate si usurința în folosire. Aplicația de mobil va fi dezvoltată la scurt timp de la lansarea site-ului, dorind astfel să oferim membrilor comunității Truvadour accesul de pe telefoanele mobile pentru a posta evenimente, locații si experiențe în număr cât mai mare.

Mai apoi vom construi pas cu pas si încetul cu încetul o comunitate Truvadour pe care să o consultăm periodic în a aduce îmbunătățiri de design si structură pentru a face experiența unilizării site-ului cît mai usoară si mai interactivă. Platforma Truvadour este si va fi mereu aproape de cei care doresc să sprijine turismul si spiritul antreprenorial. Credem în colaborare si în voința comunității de a coopera si de a dezvolta idei împreună, de a-si întregi veniturile financiare si de a contribui astfel dreict sau indirect la binele social, la binele comunității.

Agroturismul este deja o ramură bine dezvoltată a turismului Românesc si suntem siguri că adăugând un dram de personalizare va aduce beneficii atât celor care vor să călătorească cât si celor care vor să îsi ofere talentul, cunoasterea si iscusința celor care doresc si sunt dispusi să recompenseze financiar aceste eforturi.

Considerăm că vom avea nevoie de cel puțin 90 de zile pentru a construi si structura aplicația de mobil, însă avind în vedere că Echipa kazuu.ro a mai dezvoltat asemenea proiecte suntem încrezători că vom face o treabă bună si cu acest proiect.

Truvadour va reinvesti sumele obținute din comisioanele percepute, în finanțarea pe platforma kazuupanzer.com (finanțarea acționariatului în cadrul comunităților) a acelor proiecte care să susțină creativitatea în cadrul comunității si cooperarea în colectivitate. Credem că putem face o diferență si vrem să arătăm că suntem deschisi, proactivi si determinați să susținem lucrurile si ideile frumoase, tinerii cu spirit antreprenorial si mai ales tradițiile si turismul Românesc.

Vă propunem asadar prin Truvadour să devenim părtasi la inițiativa si demersul de a sprijini si a susține comunitatea celor pasionați de natură, tradiție, călătorii si bucate alese pe acest tărâm scăldat în frumusețe, unicitate si originalitate.

Riscuri, Incertitudini şi Improbabilităţi
Intirzieri legate de partea de programare, In mod specific cele legate de bazele de date si de construirea unui algoritm cit mai intuitiv.
Intrucit partea de design este deja realizată nu credem că vom avea improbabilități.
Incertidudinile vor fi legate de capacitatea programatorilor de a respecta termenele stabilite.
Completări
Comentarii, Opinii şi Păreri
10.00
Lei
donaţi, din 3621 sumă propusă
1
Susţinatori
0
zile ramase
Proiect demarat de:
Adrian Lungu
Satu Mare , Regiune
Demarat la Noiembrie 2, 2014
1 Finanţatori
Celor care decid sa ofere 10 Lei le vom mentiona numele pe pagina noastra de Facebook si Google , si le vom oferi un colaj de fotografii si instantanee cu peisaje unice din Rominia.
Termen Aproximativ: Iunie 2014
0 Finanţatori
Pentru cei care doresc sa sustina proiectul nostru cu 30 Lei le vom mentiona numele si le vom adresa multumirile noastre pe paginile de socializare Facebook si Google , le vom trimite un colaj de fotografii si instantanee cu locuri frumoase si unice din Rominia si in lus vom mai oferi felicitari personalizate cu mentionarea proiectului Truvadour si a sumei oferite.
Termen Aproximativ: Iunie 2014
0 Finanţatori
Vom intocmi o lista seprata cu finantatorii care au decis sa contribuie cu 50 Lei, lista pe care o vom publica pe retelele sociale, vom oferi colajul de fotografie, si felicitarile personalizate in care vom mentiona suma acordata si titlul proiectului sustinut. Felicitarea va fi semnata de catre toti membrii fondatori ai Kazuu si ai Truvadour.
Termen Aproximativ: Iunie 2014
0 Finanţatori
Intrind in categoria Sponsorilor ne vom stradui sa oferim recunostinta noastra celor care au incredere in proiectul si ideea noastra si le vom oferi coljul de fotografie, felicitarile personalizate si un sapca ce inscriptiile Kazuu sau Truvadour, la alegerea acestora. De asemenea ne vom stradui sa mentionam pe blogul Kazuu numele acestora si Brandul pe care il reprezinta.
Termen Aproximativ: Iunie 2014
0 Finanţatori
Vom aferi aceeasi recompensa ca si cea mentionata anterior ca si Sponsor, in plus vom adauga un obiect promotional inscriptionat la alegere cu logourile Kazuu si Truvadour. Conideram sa includem aici obiecta ca: sepci, tricouri, perne samd…
Termen Aproximativ: Iunie 2014
0 Finanţatori
Fiind un numar cu noroc, 300 necesita o recompensare pe masura. Vom oferi colajul de fotografie cu locuri unice din Rominia, multumorea si mentionarea pe paginile Kazuu si Truvadour pe Facebook si Google , o felicitare personalizata semnata de fondatorii Kazuu si Truvadour si de asemenea 3 obiecte promotionale inscriptionate cu logourile Kazuu si Truvadour.
Termen Aproximativ: Iunie 2014
0 Finanţatori
Vom rasplati dedicatia finantatorilor din aceasta categorie cu recompensle mentionate anterior incluzind mentionarile pe retelel sociale, felicitarile personalizate si obiectele promitionale la care vom adauga si multumirea personala a fondatorilor pe care o vom aduce personal in cadrul unel conversatii telefonice. De asemnea vom oferi si scutirea de comisionul Truvadour, pentru doua tranzactii efectuate pe Truvadour.
Termen Aproximativ: Iunie 2014