Finanţăm creativitatea
Open
Comunităţi
Inspiraţie
Mentori
Locuri de Muncă
Conţinut
Harta
Creativitatii
Forum
X
Finanszirozzuk a Kreativitást
Dolgozunk a Magyar nyelvű változaton és remélyűk hogy rövid időn belül elindityuk a hálón. A maga türelmét kérjük meg. Köszönjük szépen
Susţinem finanţarea creativităţii şi a spiritului antreprenorial.
Kazuu este o plaformă pentru finanţarea proiectelor demarate în spiritul dorinţei de a îmbunătăţii viaţa cotidiană, de a o înfrumuseţa şi de a realiza visul celui care îşi destăinuie ideile. Fie că ne manifestăm prin Artă, Teatru şi Film, Traditia gastronomică, Viaţa la ţară, publicarea de Albume Foto, Colaje şi Tehnologie cu gadgeturi cool&crazy, App-uri trendy sau orice alte lucruri mai mult sau mai puţin trăsnite: ne vom strădui să facem realitatea acelui proiect realizabilă.
Fiecare proiect este o expresivitate, o interpretare unică şi personală a creativităţii noastre. Fiecare dintre noi avem datoria să aducem voinţa şi spiritul antreprenorial la exprimare.

Kazuu Consideraţii Generale
O idee simplă
Kazuu are la bază o idee foarte simplă. Vrem să recompensăm oamenii creativi şi pe cei care doresc să susţină acest spirit, oferindu-le o platformă unde pot comunica, colabora, finanţa şi realiza proiecte. Tehnologia face acest lucru posibil şi usor de realizat. Succesul se va regăsi în acordarea unor premii şi recompense care să ducă finanţatorul spre un sentiment de mulţumire şi satisfacţie pentru faptul că a susţinut un spirit atreprenorial şi un proiect îndraznet, interesant şi organizat în mod inteligent.
Finanţare: sumă completă sau nimic
Kazuu susţine proiecte viabile. Pentru finalizare un proiect trebuie să atingă suma dorită înainte de expirarea termenului limită stabilit. Astfel toţi cei implicaţi sunt protejaţi: iniţiatorul proiectului să poată să strângă suma necesară finalizării proiectului iar susţinătorii să fie asiguraţi că ideea pe care o finanţează va prinde contur. Fiecare Iniţiator ar trebuie să îşi fixeze un buget minim şi/sau adecvat pentru ducerea proiectului la bun sfârşit. Dacă suma specificată nu este atinsă, banii vor fi returnaţi celor care au contribuit pâna la termenul limtă. Nu pot fi solicitate Împrumuturi şi/sau Participaţii la Profit sau Acţionariat!
Care este costul demarării proiectului?
Să demarezi proiectul este şi va fi mereu gratis.
Pot obţine o sumă mai mare decât cea stabilită iniţial?
Binenţeles că da, chiar ne bucurăm să vedem că unele proiecte se bucură de o asemenea atenţie şi consideraţie.
Susţinem Creativitatea
Platforma Kazuu poate fi folosită pentru finanţarea creativităţii, a pasiunii si a dedicatiei fata de toate demersurile care pot aduce un plus de bunastare si evolutie in cadrul acelor comunitati care sustin eforturile colective. Vedem proiecte de artizanat, cinematografie si teatru, voluntariat si binefacere, prinzind contur in forme unice si personale. Si vrem in acest context sa ne aducem si noi contributia sustinind miscarea de crowdfunding si finantarea unor asemenea demersuri.
Cu mic cu mare
Chiar dacă proiectul tău nu este mare, nu are ca finalitate un produs revoluţionar, un App ce va bate recorduri, e OK. Ne propunem să aducem pe Kazuu spirite creative fără diferenţiere de natura şi mărimea proiectului. Un proiect pe care un grup de prieteni îl poate realiza la sfârşit de săptămînă este mai mult decât bine venit. Este foarte important să scoateţi în evidentă originalitatea, pasiunea şi devotamentul.
Care este comisionul Kazuu?
Kazuu va reţine un comision de 6% din suma obţinută prin finanţarea proiectului. De asemenea la acest comision se mai adaugă comisioanele de tranzacţionare pe card, acestea oscilând între 3 -5 % în funcţie de suma tranzacţionată. La stabilirea sumei necesare trebuie luat în considerare un comision de aproximativ 8-10% din sumă ce va fi reţinuta pentru procesare.
În cazul în care ....
În cazul în care suma solicitată nu va fi atinsă banii vor fi returnaţi susţinătorilor fără a se aplica comisioanele Kazuu sau cele de tranzacţionare pe card. Simplu şi la obiect.
Care este primul pas?
Ca orice început, trebuie să îţi propui un scop, o modalitate de a realiza acel scop, suma necesară finalizării proiectului şi de asemenea modalitatea în care vei comunica şi vei recompensa pe toţi cei care te-au susţinut în strângerea fondurilor. După ce ai trasat aceste idei generale, accesezi pagina "Postează Proiect" şi completezi datele generale. Este foarte important să verifici constant mesageria pe Kazuu să poti răspunde celor care ţi-au adresat întrebări referitoare la proiect.
Cine sunt Finanţatorii/Susţinătorii Kazuu?
Influenţa celor care vor susţine proiecte nu este legată de vârstă, educaţie, venituri şi/sau locaţie. S-ar putea ca un proiect să atragă susţinători din Barcelona, Lugoj,New York Bistriţa, Moeciu si Nurnberg. O idee interesantă şi comunicată cât mai simplu şi direct, va atrage susţinători de peste tot în lume. Originalitatea şi creativitatea vorbesc aceeaşi limbă oriunde s-ar afla.
Care ar fi cea mai bună idee de Proiect?
Nu avem o reţetă de succes pentru un Proiect fascinant. Stim însă ca dintotdeauna, originalitatea, creativitătea şi pasiunea au fost ingredientele cele mai importante în reţeta unui produs şi/sau proiect de succes.
Un sfat pentru succes
Un sfat bun înainte de a considera lansarea unui proiect este să ai încredere în talentul tău, în perseverenţa, pasiunea şi devotamentul de care poţi da dovadă. Nimeni nu s-a născut cu gena succesului, şi nimeni nu poate dezvălui formula garantată de succes. Depinde doar de tine să aduci la realitate o pasiune, un vis sau o idee. Fii pozitiv şi fii creativ!